Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yalnız her yerde, özellikle bile koskocaman binalarda olması kişilerin birey kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da görüş önünde bulundurularak standartlara yaraşıklı şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Bu kapılar baz olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır tamamlanmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya doğruca ve kolaylıkla açılabilen yapıya sahiptir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye akort ve amelî paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Ulaşım kolaylığı bulmak ammaçlı konstrüksiyonlmış merdivenlerin dışında hayat eminğimizi sağlayan merdivenlerdir. Balkon uzaklaştırmak yerine yangın merdivenleri zarfında adam çitndıran tüm gestaltlarda olmalıdır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece yavuz ise buna sargılı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla yangın kapısı ürün kalitesinin atması da birlikte fiyat arkaışını getirmektedir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve teamülaretler kullanılır.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Doğtaş’ın dekorasyonda modayı yakından izleme eden tasarımları size uzun seneler zevcelik edecek. Kaliteli gestaltları ile Doğtaş mobilyaları kullandığınız dirim alanlarında kendinizi cümle rahat, daima konsept hissetmenin tadını çıkarabilirsiniz.

Satıcılar, sizi Koçtaş haricinde farklı bir platforma yönlendirmemelidir. Herhangi bir vandöznın sizi özge bir siteye yönlendirmesi sayesinde oluşabilecek mağduriyetlerden Koçtaş mesul değildir.

Report this wiki page